Заказать обратный звонок
 
Все поля обязательны для заполнения!
Вхід
 

Гарантія та сервіс

Купуючи товари в інтернет-магазині Техномастер, Ви можете бути впевнені в якості та надійності техніки! Але якщо все ж таки з нею щось трапиться, то у Вас завжди є гарантія того, що техніку полагодять!

guarantee_001

Гарантійне обслуговування та ремонт

Ремонт та обслуговування побутової техніки буває двох видів — гарантійне (якщо поломка відбулася протягом гарантійного терміну) та післягарантійне (після терміну виходу гарантії на техніку). Гарантійне обслуговування включає безкоштовне усунення несправностей у роботі протягом гарантійного терміну з моменту продажу, що виникли не з вашої провини. Сервісне обслуговування включає післягарантійне обслуговування.

 

guarantee_002

Офіційна гарантія виробника

Усі наші товари супроводжуються офіційною гарантією виробника. Тривала та успішна експлуатація будь-якого електротехнічного обладнання можлива лише за умови його правильної установки та надійної офіційної гарантії. Продаючи тільки високоякісні товари та маючи практичні навички, набуті багаторічним досвідом, ми здатні забезпечити наших клієнтів гідним сервісним обслуговуванням, що заощадить масу часу, грошей і нервів.

 

guarantee_003

Гарантійне обслуговування здійснюється тільки в авторизованих сервісних центрах

Кожен товар, що реалізується в магазині, супроводжується гарантійним талоном, що є підтвердженням гарантійних зобов'язань. Термін гарантії залежить від сервісної політики відповідних виробників, багато з яких мають відділення у великих містах України, а обслуговування проводиться авторизованими сервісними центрами. Ви можете отримати повну інформацію про найбільш зручний для Вас сервісний центр, скориставшись офіційним сайтом виробника, де представлений повний їх перелік, або гарантійним талоном до придбаного виробу, в якому вказано гарячу лінію виробника або перелік авторизованих сервісних центрів.
Умови гарантійного обслуговування перебувають у відповідності до чинного Закону України «Про захист прав споживачів»

Кожен покупець при отриманні товару може і повинен перевірити комплектність виробу, що визначається описом або посібником з експлуатації, і підтвердити відсутність дефектів. У разі виникнення проблем із придбаною технікою Вам необхідно звернутися до авторизованого сервісного центру або викликати додому його фахівця для з'ясування причин несправності.

Адреси та телефони сервісних центрів вказані у гарантійних талонах на товар.

 

guarantee_004

Увага! Відмовити у гарантійному обслуговуванні Вам можуть, якщо:

— типовий або серійний номер виробу, а також дата продажу в документах нерозбірлива, стерта або змінена;
— порушено правила експлуатації, наведені в технічній документації, що супроводжує прилад, або виріб експлуатувався не за призначенням;
— корпус, серійний номер, захисні наклейки, пломби мають механічні пошкодження.;
— всередину виробу потрапили чужорідні предмети чи рідини;
— несправність викликана включенням до мережі з невідповідними параметрами напруги чи частоти;
— відкриття або ремонт виконували приватні особи або організації без відповідного дозволу;
— дефекти виникли внаслідок нещасних випадків та форс-мажорних обставин.

Гарантійні зобов'язання також не поширюються на частини, що мають природний обмежений період працездатності, а також аксесуари, що йдуть у комплекті з виробом. Не передбачено претензій щодо технічних параметрів виробів, якщо вони відповідають зазначеним підприємством-виробником.

Якщо у гарантійний період виріб не може бути відремонтований у авторизованому сервісному центрі, необхідно надати заключення сервісного центру з позначкою про те, що товар має «Суттєвий недолік та не підлягає ремонту».

Згідно із Законом України «Про захист прав споживачів» кожен покупець має право обміняти товар або повернути його та отримати назад гроші протягом 14 днів, якщо:
— товар не був в експлуатації;
— збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, фабричні ярлики, упаковка, гарантійний талон.

Дивитись Закон про захист прав споживачів

Перелік товарів, які не підлягають обміну/поверненню

При обміні або поверненні товару покупець повинен мати при собі паспорт, а також товарний або касовий чек або інший документ, що підтверджує оплату зазначеного виробу.

При поверненні товару вартість доставки та заносу не повертається. Повернення товару здійснюється за рахунок покупця!

Обмін або повернення не робочого товару здійснюється лише за наявності заключення авторизованого виробником сервісного центру про те, що ремонт не можливий і техніка підлягає обміну.

Сервісне обслуговування

Ваша техніка вийшла з ладу і Ви не знаєте, що робити?

Телефонуйте і ми з радістю відповімо на питання, що Вас цікавлять: (099) 986 16 39(099) 986 16 39

Фахівці нашого сервісного відділу допоможуть та підкажуть куди звернутися!

Бажаємо Вам вдалих покупок!
З повагою, колектив нашого інтернет-магазину.

 
Ваш кошик поки що порожній.